نایب رییس انجمن تغذیه ایران با تشریح انواع کبد چرب و علایم و نشانههای آن، گفت: اصلاح شیوههای نادرست زندگی، تبعیت از یک رژیم غذایی ویژه و ورزش و فعالیت بدنی مداوم اثرات مفیدی بر روی درمان این بیماری دارد.
اکثر افراد برای داشتن سبک زندگی سالم و برخورداری از سلامت به فکر داشتن رژیمهای غذایی سالم و وزن ایدهآل، ورزش کردن و برخورداری از سلامت قلبی و عروقی هستند اما کمتر کسی به فکر سلامت سیستم تنفسی و ریههای خود است در حالی که حفظ سلامت این ارگانهای حیاتی اهمیت بسیاری دارد.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه شمار مبتلایان به کرونا در کشور به ۲۸ نفر رسیده است، گفت: متأسفانه تاکنون ۵ نفر از هموطنان در اثر ابتلا به این ویروس جان باختهاند.
مدیر گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: اکثر سالمندان در گروههای ویتامینی B، D ،C، E، A کمبود دارند، پروتئین برای هیچ گروه سنی ممنوعیت مصرف ندارد بلکه تاکید بر مصرف صحیح آن برای جلوگیری از بیماریهای عفونی و سوء تغذیه است.
مدیر آموزش سازمان نظام پزشکی گفت: حدود ۷/۵ درصد افراد جامعه مبتلا به کمردرد هستند. همچنین ۸۰ تا ۸۵ درصد ایرانیها حداقل یکبار در طول زندگی خود کمردرد را تجربه میکنند که مهمترین علت آن الگوی نامناسب زندگی مردم و بیتحرکی است.
احساس ضعف و ناتوانی در سالمندی طبیعی است، اما مبارزه با این مشکل و حفظ توان بدنی و شادابی، تغذیه و ورزش، سالمندان را برابر خطرناک ترین بیماری مغزی ایمن نگه میدارد. بیماری دمانس یکی از بیماریهایی است که کارشناسان هشدار میدهند در صورت پیدا نکردن راهکارهای درمانی جدید و روشهای پیشگیری میتواند در چند سال آینده به یک اپیدمی فراگیر در دنیا تبدیل شود؛ ...
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، روند چاقی در میان کودکان و نوجوانان جهان، از سال 1975 تا سال 2016، ده برابر شده است. این آمار بر اساس اندازهگیری وزن و قد 129 میلیون نفر در کشورهای مختلف صورت گرفته است که سازمان جهانی بهداشت را واداشته تا خواستار مقابله با مصرف بیشازاندازه خوراکیهای چاقکننده شود.